Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Rybaczówka Borsuki

Adres obiektu Borsuki- Kolonia, 07-217 Pułtusk
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.7
Wyposażenie 3.5
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.7
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Sebastian Bednarski
Dodano: 2014-11-11
Pobyt od: 2014-11-10 do 2014-11-11 IP: xx.9.200.196
 
 
    

Byliśmy z dziewczyną we dwoję w weekend listopadowy. Super lokalizacja pozwala totalnie wypocząć i spędzić czas tak, jak tylko się chce. Według Nas to najlepsze miejsce na weekendowy wypad poza miasto. Na pewno tu wrócimy.


Sebastian Bednarski - opinia o obiekcie Rybaczówka Borsuki
 
 

Beata Leszczyńska
Dodano: 2013-07-31
Pobyt od: 2013-07-28 do 2013-08-02
 
 
 

Napiszę tak...to jest oferta dla naprawdę normalnych ludzi,którzy po ciężkich chwilach w życiu i w pracy,chcą odsapnąć...tu spotkacie niesamowicie życzliwych właścicieli z bardzo wysoką kulturą i to od Was będzie zależało jak zorganizujecie sobie czas...bo możliwości jest wiele...naprawdę polecam to magiczne miejsce.


 
 

Monika i Fryderyk
Dodano: 2013-07-14
Pobyt od: 2013-07-14 do 2013-07-14
 
 
    

Krótka wyprawa kilka kilometrów od domu i aż dziw, że wcześniej tu nie byłem. Cel obiadowy i pełna satysfakcja! Zupy prima sort i rybki również, a to wszystko na łonie natury, w ciszy z ptasimi trelami. Ceny bardzo przystępne. Serdecznie polecam!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-04-24 10:16:26
Serdeczne dzięki i zapraszam. Wkrótce nowe dania z ryb. Pozdrawiam stałych bywalców.
 
Ewa
Dodano: 2008-08-21
 

Świetne miejsce, bardzo miła obsługa, smaczne jedzenie, cisza, spokój. Wspaniałe miejsce do wypoczynku. Widoki zapierające dech w piersiach. Polecam. Byłam widziałam. Właścicielom dziękujemy za wspaniałe wakacje Ewa i Oliwia


 
Guśka
Dodano: 2008-05-29
 

Bardzo fajne miejsce, kuchnia świetna, piękna rzeka, pokoje super...


 
pawel
Dodano: 2008-04-12
 

bardzo fajny osrodek


 
Iza, pies Borys
Dodano: 2005-07-30
 

Witam! Polecam gorąco wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają. Warto! Atmosfera wręcz rodzinna, kuchnia fantastyczna! To był mój pierwszy przyjazd tutaj, ale nie ostatni. Już wiem, gdzie będę spędzała wolne chwile.


 
Dorota-Mała
Dodano: 2005-01-20
 

Witam serdecznie-jak najbardziej polecam ten ośrodek,cisza spokój a przede wszystkim bardzo miła obsługa.Spędzam tu każdą wolną chwile i zawsze bardzo miło wspominamy ze znajomymi to miejsce ! Jeszcze raz polecam ! :-) Zimą również czynne ! Pozdrawiam-Dorota z Warszawy


 
Czarek
Dodano: 2004-10-06
 

witam. sympatyczne miejsce. spokojny klimat, las rzeka, itp. tereny do spacerów a co najważniejsze jak jestesmy głodni to ekstra kuchnia. domowe obiadki. gdy pani powiedziała ze ich specjalnoscią są ryby to pomysłałem czy taka standardowa gadka czy serio. okazało się ze pani mówiła prawdę. a wiec polecam, obiady i dania z ryb. acha dodam, ze blisko mieszak i żałuje że wczesniej tam nie byłem


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie